Hoitohuoneet -
etsi, löydä ja arvioi
suosikkikohteesi

Meistä

Vaipanvaihto.fi tarjoaa vaippaikäisten lasten kanssa liikkuville helpon tavan löytää lapsiystävälliset kohteet, joista löytyvät laadukkaat hoitohuoneet, mutta myös muita tärkeitä asioita lasten kanssa liikkuessa, kuten esimerkiksi syöttötuolit sekä imetys- ja leikkinurkkaus. Sivustoltamme löytyy kartta, jonka avulla on helppo suunnistaa lähimpään hoitohuoneelliseen kohteeseen. Sivuston avulla voit myös suunnitella tulevaa matkaa lasten kanssa, koska sinne voit tallentaa omat suosikkikohteesi ja löytää ne helposti reitin varrelta.

Me, sivuston perustajat, olemme kolme pienten lasten äitiä: Kati, Eeva ja Birgitta. Ajatus sivuston luomisesta lähti täysin omasta tarpeestamme. Olemme aktiivisia liikkumaan lastemme kanssa ja arvostamme laatua – myös lastenhoitoasioissa. Siksi haluammekin nostaa kaikkien tietoisuuteen upeat lapsiystävälliset kohteet. Haluamme löytää paikkoja, jotka mahdollistavat miellyttävän ja laadukkaan asiakaskokemuksen niin vanhemmille kuin lapsille. Elämä on yhtä suurta seikkailua, joten miksemme tekisi siitä mahdollisimman kivaa!

Viedäksemme tätä ajatusta eteenpäin ja kehittääksemme osaltamme asiakaskokemuksia, tarjoamme yrityksille myös mm. hoitohuoneen stailauksia ja pieniä pintaremontteja, jotta kohteen tärkeimmistä asiakkaista huolehdittaisiin laadulla. Tässä hyödynnämme myös monivuotista ammattitaitoamme myynnin ja visuaalisen markkinoinnin saralta. 

Löydät vaipanvaihto.fi:n myös Facebookista ja Instagramista. Tämän lisäksi sivustollamme on myös oma blogi ”Mutsisatsi satsaa”, josta löydät mm. kohdearviointeja sekä tuote-esittelyjä lasten kanssa liikkumiseen liittyen.

 

Lämpimästi tervetuloa seuraamme!

Kati, Eeva & Birgitta sekä lapset Elmo 3,5v ja Alva 8kk, Louna 2,5v & Alvar 3,5v ja Paulus 10kk.

        

Näin alkutaipaleella sivustomme sisältöä päivitetään tiuhaan tahtiin parhaimman ja laadukkaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Annathan meille palautetta ja jaat vinkkisi, niin olet mukana rakentamassa yhä parempaa vaipanvaihtopistettä! Olemme myös avoimia erilaisiin yhteistyömahdollisuuksiin. Otathan meihin siis rohkeasti yhteyttä info@vaipanvaihto.fi.