Testissä

Testissä: Muumi Baby – vastuullisen valinnan vaipat ovat myös minin suosikki

11.05.2018

Muumit ovat tänä keväänä ottaneet tukevan kakkossijan minimme suosikkihahmojen listalta, heti Pipsa Possun vaaleanpunaisilta kintereiltä. Muumeja on kurkistuskirjoissa, palapeleissä, piirustustaulussa, astioissa… ja aina niiden näkeminen aiheuttaa välittömiä riemunkiljahduksia! Hahmot on käytävä aina yksitellen läpi ja mitä useampaan kertaan, sen parempi.

Ei ole siis yllätys, että vaipanvaihto sujuu helpommin, kun tutut suosikit seikkailevat myös vaipoissa. Aikaa pitää toki varata siihen, että huolellisesti valitaan, mikä hahmo kulloinkin puetaan päälle. Mutta se tekee vaipanvaihtorutiinista myös hauskempaa! Muumi Baby -vaipat ilahduttavat miniä, mutta myös laatutietoista vanhempaa. Lista hyvistä ominaisuuksista on aika vaikuttava. Tiesitkö, että nämä kertakäyttövaipat valmistaa suomalainen perheyritys Tammisaaressa?

Muumi Baby -vaipat keräävät tältä mutsilta täydet pisteet. Vaipat ovat täysin kotimaisia, mikä on jo upea asia pelkästäänkin. Mutta sen lisäksi vaipat eivät sisällä mitään ylimääräisiä kemikaaleja ja sopivat hajuttomuutensa ja pehmeytensä takia myös herkimmällekin iholle ja nenälle. Tämä on ihanaa, sillä monissa vaipoissa on todella voimakas ja kummallinen tuoksu! Vaippojen koko elinkaari on myös mietitty niin, että se on mahdollisimman vastuullinen ja ympäristöystävällinen. Vaippapaketinkin voi uusiokäyttää vaikka bioroskiksena. Aika cool.

Kotimaisesta huippulaadusta on helppo pitää, sillä haluan lapselleni vain parasta. Onhan hän vaipoissa jopa useamman vuoden putkeen heti syntymästä lähtien, joten ei ole aivan sama, millaiseen vaippaan pienen touhuilijan verhoaa. Enhän itsekään haluaisi kulkea vuositolkulla hankaavissa alusvaatteissa.

Reissun päällä ollessa ei aina ole järkevintä roudata mukana tai ostaa sitä megakokoista pakettia – varsinkin, jos perheessä on useampia erikokoisia vaipankäyttäjiä. Tavaraa lasten kanssa reissatessa kun tuntuu muutenkin olevan mukana usein liikaa. Joten myös se, että useista vaippakoista on saatavilla myös pienempi pakkauskoko, helpottaa liikkuvaista perhettä.

Siispä muumit jalassa kesäreissuja kohti! 

-Kati

Kannattaa lukea myös

9 Kommentit

 • Vastaa Karoliina 12.05.2018 at 16:09

  Walkers 6 🙂

  • Vastaa Kati Pakarinen 15.05.2018 at 10:43

   Hei Karoliina! Käythän kommentoimassa saman vaipanvaihto.fi:n kisajulkaisuun facebookin puolelle, niin olet mukana arvonnassamme! 😊

 • Vastaa Veera Ullah 12.05.2018 at 22:21

  Walkers 5 :=)

  • Vastaa Kati Pakarinen 15.05.2018 at 10:45

   Hei Veera! Käythän kommentoimassa saman vaipanvaihto.fi:n kisajulkaisuun facebookin puolelle, niin olet mukana arvonnassamme! 😊

 • Vastaa Salla 13.05.2018 at 12:44

  Walker 6

  • Vastaa Kati Pakarinen 15.05.2018 at 10:46

   Hei Salla! Käythän kommentoimassa saman vaipanvaihto.fi:n kisajulkaisuun facebookin puolelle, niin olet mukana arvonnassamme! 😊

 • Vastaa Mirja 14.05.2018 at 15:19

  Baby2 minun pikku tyttö , laskettu aika elokuussa

  • Vastaa Kati Pakarinen 15.05.2018 at 10:46

   Hei Mirja! Käythän kommentoimassa saman vaipanvaihto.fi:n kisajulkaisuun facebookin puolelle, niin olet mukana arvonnassamme! 😊

 • Vastaa Sari Lempinen 15.05.2018 at 07:01

  Walkers 5, tyttären prinsessalle. 🙂

 • Kommentoi